Nifelhelsfärd

Nifelhelsfärd - Tom Oden Ahlqvist | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tom Oden Ahlqvist
DIMENSIONERA
10,69 MB
FILNAMN
Nifelhelsfärd.pdf
ISBN
1260818810933

BESKRIVNING

Nifelhelsfärd är en saga förlagd i en mytologisk vendeltid, ~700 e.Kr, där asatrons världsuppfattning är verklighet. Där troll, draugar och annat oråd dväljs i de djupa skogarna och människorna tyr sig till sina små gårdar, små ljus i ett allomslukande mörker. På en av desa gårdar lever Erik, son till gårdens hövding Rafn som är Sigfaraättens högste jarl. Erik lever ett privilegierat liv som hövdingason, och ägnar dagarna åt förehavanden som förväntas av en högättad ung man. Långt åt sydväst ligger götarnas land, och en särskilt krigisk hövding har vänt sina blickar mot gården och gårdsfolket...En vacker vinterdag förändras plötsligt Eriks liv, och den säkra tillvaron han lärt känna så väl tycks inom kort endast vara ett minne blott. Krig nalkas och ondskapens skepnader griper med skugghöljda klor mot Sigfararna. Erik fattar ett ödesdigert beslut, som tar honom in på den väg som endast völvor och trollkarlar vandrat innan. En väg kantad av lidande, sorg och död. En väg kantad av nattmaror, tursar och istroll.

Där troll, draugar och annat oråd dväljs i de djupa skogarna och människorna tyr sig till sina små gårdar, små ljus i ett allomslukande mörker. Nifelhelsfärd av Tom Oden Ahlqvist • BoD Bokshop • Fantastiska författare. Unikt boksortiment. Nifelhelsfärd är en saga förlagd i en mytologisk vendeltid, ~700 e.Kr, där asatrons världsuppfattning är verklighet.

Där troll, draugar och annat oråd dväljs i de djupa skogarna och människorna tyr sig till sina små gårdar, små ljus i ett allomslu... Nifelhelsfärd är en saga förlagd i en mytologisk vendeltid, -700 e.Kr, där asatrons världsuppfattning är verklighet. Där troll, draugar och annat oråd dväljs i de djupa skogarna och människorna tyr sig till sina små gårdar, små ljus i ett allomslukande mörker.

RELATERADE BÖKOR