Långt över gränsen : erotiska historier om begär och skräck

Långt över gränsen : erotiska historier om begär och skräck - Carl-Michael Edenborg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl-Michael Edenborg
DIMENSIONERA
11,33 MB
FILNAMN
Långt över gränsen : erotiska historier om begär och skräck.pdf
ISBN
8608535507699

BESKRIVNING

Skräck. Begär. En samling erotiska noveller som inte bara tänjer på gränserna de tar ett kliv över och fortsätter.  Den som är modig nog att stiga in i författarens allra mörkaste inre blir belönad med spänning och kittlande berättelser. En löjtnant som läxar upp sin dotter, en sovande konung som utsätts för massövergrepp, och Henke som bjuder med läsaren till sjunde himlen ...  Carl-Michael Edenborg (född 1967) författare, förläggare och idéhistoriker. Han har tidigare skrivit flera böcker om alkemi och erotik, några av dem under pseudonymen Gunnar Blå. Ljudbok: 1 MP3-CD  Speltid: 3 t. 25 min. Uppläsare: Johannes Österbro

Några historier faller över kanten, andra håller kvar greppet.Bara för mycket är tillräckligt.Följ med liraren Henke till himmelriket, hör Löjtnanten läxa upp sin dotter, bevittna massövergrepp p... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom Begär : erotiska noveller Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

Den som är modig nog att stiga in i författarens allra mörkaste inre blir belönad med spänning och kittlande berättelser. En löjtnant som läxar upp sin dotter, en sovande konung som utsätts för massövergrepp, och Henke som bjuder med läsaren till sjunde himlen ... En saftig erotisk novellsamling som spänner mellan begär och skräck, vid avgrundens svindlande rand.

RELATERADE BÖKOR