Kvinnor

Kvinnor - Charles Bukowski | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Charles Bukowski
DIMENSIONERA
5,57 MB
FILNAMN
Kvinnor.pdf
ISBN
4672851477747

BESKRIVNING

Henry Chinaski har just passerat de 50 och lämnat jobbet på Posten. När romanen börjar har han inte legat med en kvinna på fyra år. Han betalar underhåll för sin sexåriga dotter, har en skilsmässa och ett långt förhållande med en tio år äldre kvinna bakom sig. Då lossnar det. Böcker publiceras och han får snurr på uppläsningsturnéerna som känd poet. Kvinnorna kommer, och en och annan gillar travbanor och boxningsringen. Många är unga, -någon riktigt rik, en jobbar som servitris. De vill ha honom, Lydia, Tammie, Debra, Tessie, Liza, Laura, Tanya, Valerie, Joanna, Dee Dee, Getrud, Nicole ... och Chinaski lever efter sitt ordspråk: Stick med min tjej, men låt min bil vara.  Charles Bukowskis tredje roman heter Kvinnor. Den tar vid där Postverket slutar. Översättare Einar Heckscher, förstås.I EFTERORDET skriver författaren och journalisten Ann Charlott Altstadt: "Det starkaste intrycket från Bukowskis romaner var inte den sadistiska pappan, de groteska acneproblemen eller ens att han började dagen med att spy. Utan att så många kvinnor som ville ligga med honom."

475 milj finns på Badoo, och många i Skellefteå. Hitta nya vänner i Skellefteå på Badoo. Mode för kvinnor som drar större storlekar finner du ett musklick bort i vår webbshop.

205 328 10. Mode Flicka Sj ... Ryska kvinnor, och vi välkomnar västerländska män.

RELATERADE BÖKOR