Köra Buss

Köra Buss Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,47 MB
FILNAMN
Köra Buss.pdf
ISBN
1304234377816

BESKRIVNING

Köra buss innehåller de specialkunskaper om bussar och körning som krävs för D1-, D1E-, D- och DE-körkort. Boken innehåller även arbetsuppgifter, självvärderingsuppgifter och ritskisser som kan användas under utbildningen. Boken är indelad i den momentordning som de flesta trafikskolor arbetar efter.För att friska upp grundläggande trafikkunskaper kan läroboken Trafikens grunder användas.

Boken är indelad i den momentordning som de flesta trafikskolor arbetar efter. För att friska upp grundläggande trafikkunskaper kan läroboken Trafikens ... Etymologi "Buss" hette en gång i tiden i Sverige "omnibus", och kommer från latinets omnibus, [ˈɔmnɪbɵs], i betydelsen "för alla", där ordet är i dativ plural av adjektivet omnis, [ˈɔmnɪs], "alla".

Jag brukar säga att vårt gods är livet. Det handlar inte bara om att köra buss tryggt och säkert - en bra förare vet också vilka lagar och regler som gäller ombord, exempelvis för medföljande hundar, cyklar och barnvagnar.

RELATERADE BÖKOR