Vikarierande vingud

Vikarierande vingud - Randall Garrett, Laurence M. Janifer | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Randall Garrett, Laurence M. Janifer
DIMENSIONERA
8,75 MB
FILNAMN
Vikarierande vingud.pdf
ISBN
4045729311637

BESKRIVNING

Efter över 3 000 år i exil har de antika gudarna återtagit jorden. Allfadern Zeus har intagit det som tidigare var Empire State Building. Pallas Athenas tempel har inhysts i biblioteket på 42:a gatan.William Forrester är en enkel tjänare hos Athena, visdomens gudinnan, och lärare i världshistoria. Han lever ett regelrätt och troende liv enligt gudarnas önskan. Men när en kvinnlig student, en tillbedjare av Venus, kastar sig över honom tvekar han bara en kort stund. Han hämtas därefter in av tempelvakter, myrmindoner, och får ett erbjudande som det är svårt att tacka nej till. Sakta men säkert börjar Forrester se världen med nya ögon – den kanske inte riktigt är så som den verkar.Vikarierande vingud är ett sci-fi-fanasty-äventyr med mäktiga gudar, deras hängivna tillbedjare och om hur en vanlig ung man, Forrester, avslöjar det mysterium som omsluter de dödliga – och så lite sex på det.

Audioteka.se - det enklaste sättet att lyssna på böcker. Vikarierande vingud Ingelborn, Mats Yabot AB Audiobook Fantasy & SF 9789175678108 Vikarien Halling, Thomas Nypon förlag E-book 12-15 år 9-12 år Lättläst 9789188295958 Vikarien Halling, Thomas Nypon förlag ... Digitala läromedel. Matematik & statistik ; Management ; Språk ; Samhälle, politik & debatt ; Lärarhandledningar Biblioteksida för utlåning av e-böcker och ljudböcker.

Allfadern Zeus har intagit det som tidigare var Empire State Building. Vikarierande vingud Randall Garrett, Laurence M Janifer Häftad. 79.

RELATERADE BÖKOR