Praktisk statistik för medicin och hälsa, bok med eLabb

Praktisk statistik för medicin och hälsa, bok med eLabb - Jonas Björk | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Björk
DIMENSIONERA
7,94 MB
FILNAMN
Praktisk statistik för medicin och hälsa, bok med eLabb.pdf
ISBN
1349824771607

BESKRIVNING

Praktisk statistik för medicin och hälsa är en bok vars pedagogiska idé skiljer sig markant från liknande läroböcker. Här står de praktiska tillämpningarna i centrum: först presenteras exempel och praktiska problem och därefter introduceras de statistiska begrepp och metoder som behövs för att lösa problemet. Mycket stor vikt läggs vid hur man bör analysera, tolka och redovisa undersökningsresultat.Läs merBoken är lämplig som grundläggande lärobok i statistik på alla grundutbildningar inom medicin, omvårdnad och folkhälsovetenskap. Den är också en utmärkt handbok för forskare och andra yrkesverksamma. Inga förkunskaper i ämnet krävs. För den som har läst statistik tidigare ger boken en värdefull introduktion till de tänkesätt och principer som är specifika inom statistik för medicin och hälsa.Till boken hör det webbaserade eLabbet som fördjupar läsarens kunskaper i praktisk statistik. Här finns kunskapsfrågor till varje kapitel, interaktiva diskussioner av bokens problem samt statistikfall som spänner över bredare områden. Dessutom finns ett interaktivt flödesschema som underlättar valet mellan vanliga statistiska testmetoder, hjälpmedel för grundläggande statistiska analyser i Microsoft Excel, länksamling och svensk-engelsk ordlista.Om författarnaJonas Björk är professor i epidemiologi vid Lunds universitet och har mångårig erfarenhet av undervisning i statistik och epidemiologi på grund- och forskarutbildningar vid medicinska fakulteten.

Huvudkontoret ligger i Solna på Råsundavägen 12. Verkställande direktör är Anna Settman. Praktisk statistik för medicin och hälsa är en bok vars pedagogiska idé skiljer sig markant… Praktisk statistik för medicin och hälsa.

Köp via återförsäljare eller logga in och köp som avtalskund. Bokus Adlibris. Praktisk statistik för medicin och hälsa är en bok vars pedagogiska idé skiljer sig markant från liknande läroböcker.

RELATERADE BÖKOR