Förväntan

Förväntan - Anna Hope | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Hope
DIMENSIONERA
12,66 MB
FILNAMN
Förväntan.pdf
ISBN
4601899018964

BESKRIVNING

När ingenting blev som man hade tänkt sig   Hannah, Cate och Lissa är unga, färgstarka och oskiljaktiga. De bor i East End i London och deras tillvaro genomsyras av konst, aktivism, romantiska äventyr och känslan av att ha hela livet framför sig. De är fulla av liv och energi. De är bästa vänner.   Tio år senare har livet inte riktigt blivit som de förväntade sig. Istället befinner de sig mitt bland spillrorna av misslyckade karriärer och svalnande äktenskap. Alla tre längtar efter det som någon av de andra har. Alla tre frågar sig samma sak: Hur lever man ett meningsfullt liv?   'Förväntan' är en roman om vänskapens toppar och dalar, hur den kan tappa fart bara för att sedan komma tillbaka starkare än någonsin. Om att hitta sin egen väg framåt. Den utforskar det där gränslandet mellan förväntningar och verkligheten en plats full av drömmar, längtan och smärta där vi alla lever våra liv.   "Anna Hopes prosa är så skicklig, handlingen så noggrant och fängslande utformad." The Guardian   "Hope skriver kraftfullt såväl som lyriskt. Hon är lika skicklig på att frammana både karaktärernas emotionella tillstånd och deras fysiska förnimmelser." The Irish Times   Anna Hope bor med sin familj i Kent. Hon har tidigare studerat vid Oxford, Royal Academy of Dramatic Arts, samt har en magister i kreativt skrivande från Birkbeck. Hon har skrivit två historiska romaner: Vakna(2014) och The Ballroom(2016). 'Förväntan' är hennes första roman som utspelar sig i nutid. 

Gruvbolaget Lundin Minings ebitda-resultat blev 235 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2019. Analytikerna hade räknat med ett ebitda-resultat på 217 miljoner dollar, enligt Infronts sammanställning av nio analytikers prognoser inför rapporten. Travronden ger dig nyheter, krönikor, reportage, tv-program och podcasts om trav. "Förväntan håller uppe motivationen" Anna Tebelius Bodin, utbildad vid Harvard university, ska tala på Skolportens konferens Specialpedagogik om hjärnans belöningssubstans dopamin.

Teknik: giclée Begränsad upplaga om 225 exemplar signerad av konstnären. Inramad i äkta träram vit Alla mått är med ram Höjd: 61 cm Bredd: 92 cm.

RELATERADE BÖKOR