Femtio nyanser av frihet

Femtio nyanser av frihet - E L James | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
E L James
DIMENSIONERA
6,32 MB
FILNAMN
Femtio nyanser av frihet.pdf
ISBN
2861649755328

BESKRIVNING

Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.När den unga litteraturstudenten Anastasia Steele träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.Nu har de allt: passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian - hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest …E L James trilogi slog ner som en bomb när den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsätter utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras.”Utan tvivel kommer kvinnor att diskutera den under år framöver.” The Telegraph

I denna erotiska ljudbok möter vi återigen Christian Grey och Anastasia Steele. Boken är 22 timmar och 17 minuter lång och läses upp av Julia Dufvenius, vars röst passar bokens tema perfekt.

Beräknad leveranstid: 4-8 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg. ... Pris: 59 kr.

RELATERADE BÖKOR