En sång för Hedda

En sång för Hedda - Annika Estassy | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Estassy
DIMENSIONERA
5,31 MB
FILNAMN
En sång för Hedda.pdf
ISBN
2256973410227

BESKRIVNING

Utförlig titel: En sång för Hedda, Annika Estassy ... En sång för Hedda är en varm och välskriven feelgood med svärta. Det handlar om riktiga människor med vardagliga problem som är lätta att relatera till - problematiska relationer, sjukdom, stress och ekonomiska bekymmer.

Linas bror vill plötsligt inte arbeta med mamma Hedda och familjeföretaget och frågetecknen hopar sig inför familjens julfirande. Varför pratar inte Hedda om det förflutna och vad händer med företaget? En sång för Hedda av Annika Estassy, tack för recensionsexemplaret! Lina önskar att hon kunde åka till Buenos Aires på tangoresa över jul istället för till gästgiveriet hennes domderande mamma driver. Pris: 139 kr.

RELATERADE BÖKOR