Den tredje systern

Den tredje systern - Gunnar (Carl-Michael Edenborg) Blå | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar (Carl-Michael Edenborg) Blå
DIMENSIONERA
3,64 MB
FILNAMN
Den tredje systern.pdf
ISBN
4346025656346

BESKRIVNING

Mardrömmen börjar när den blandmissbrukande halvgangstern Gunnar vaknar upp bredvid en död kvinna på ett sjaskigt hotellrum mitt i Stockholm. Snärjd i en häxvirvel av våld, droger och sex där ingenting är vad det verkar vara försöker Gunnar överleva till varje pris. Men priset blir mycket högt. Den tredje systern är en svart solskenshistoria, laddad till bristningsgränsen med förbluffande vändningar, extrema scener och bisarra karaktärer. Den är som det överraskande mötet mellan William Burroughs och Raymond Chandler på Markis de Sades obduktionsbord.

"Carl" beter sig som en agent, därför uppfattas han också så. Men i själva verket finns inget uppdrag. Den tredje systern är den tredje och sista delen i trilogin om Ilka, begravningsentreprenörens dotter, och hennes jakt på sanningen om den far som övergav henne när hon var sju och aldrig mer hörde av sig.

Vill man ha lättläst underhållning där man tar varje ledig stund för att läsa vidare är denna serie perfekt. den tredje systern älskade de dödas kransar. Den första systern blev gift: man säger, att hon är lycklig.

RELATERADE BÖKOR