Den stumma döden

Den stumma döden - Volker Kutscher | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Volker Kutscher
DIMENSIONERA
8,28 MB
FILNAMN
Den stumma döden.pdf
ISBN
7027513091335

BESKRIVNING

Förlagan till tredje säsongen av tv-serien Babylon Berlin   Mars 1930. När en skådespelerska avlider i en märklig olyckshändelse i en filmstudio i Berlin får Gereon Rath uppdraget att utreda händelsen som verkar vara ett trist rutinuppdrag. Snart lär den unge kriminalkommissarien känna filmvärldens dunkla skuggsidor och en bransch som är stadd i snabb förvandling. Ljudfilmen är just i färd med att erövra biodukarna och det är många som har hamnat på efterkälken: producenter, biografägare och stumfilmstjärnor.  Volker Kutscher har skrivit en roman som sömlöst ansluter till Babylon Berlin: Den stumma fisken och som på ett spännande och mångbottnat sätt levandegör Berlin i början av 30-talet. Läsaren uppslukas av en tid som ligger mycket närmare vår egen än man skulle önska.    Kritikerröster om Babylon Berlin:   »Den här romanen slingrar sig obevekligt fram kronologiskt som en muskulös orm.« Malin Krutmeijer, Aftonbladet  »En förledande intrig som inte står den invecklade storyn i Raymond Chandlers Den stora sömnen långt efter... en riktig bladvändare.« Martin Lagerholm, Svenska Dagbladet  »Det här är inte en dussindeckare « ÅM Hellman, Borås Tidning  »Det här är en spännande, snyggt sammansatt thriller.« Yukiko Duke

Snart lär den unge kriminalkommissarien känna filmvärldens dunkla skuggsidor och en bransch som är stadd i snabb förvandling.

Den stumma döden.

Köp Den stumma döden av Kutscher Volker på Bokus.com. Pris: 59 kr. pocket, 2020.

RELATERADE BÖKOR