Vei. Bok 1

Vei. Bok 1 - Sara Bergmark Elfgren, Karl Johnsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Bergmark Elfgren, Karl Johnsson
DIMENSIONERA
12,61 MB
FILNAMN
Vei. Bok 1.pdf
ISBN
6871797924805

BESKRIVNING

En kvinna flyter medvetslös i havet. Hon hittas av vikingar på jakt efter Jotunheim, jättarnas rike. Kvinnan heter Vei och hon blir snart indragen i ett blodigt spel mellan jättar, asagudar och människor. Vei - bok 1 är första boken i en episk fantasyberättelse inspirerad av nordisk mytologi. Den andra och avslutande delen kommer 2018.Sara Bergmark Elfgren är en av författarna bakom Cirkeln och de andra böckerna i Engelsforsserien. Hon är även skaparen av poddseriesuccén De dödas röster.Karl Johnsson är en av tecknarna bakom Berättelser från Engelsfors. Han debuterade 2010 med serieromanen Mara från Ulthar och är även verksam som illustratör.

Kvinnan heter Vei och hon blir snart indragen i ett blodigt spel mellan jättar, asagudar och människor. Vei bok 1 - Äventyret börjar här En medvetslös kvinna flyter i havet. Hon hittas av vikingar på jakt efter Jotunheim, jättarnas rike.

Utgiven: 2017: ISBN: 9789175152059: Sidor: 160: Om författaren. Sara Bergmark Elfgren (född 1980) är författare, såväl för film och tv som till bland annat Engelsforstrilogin (Cirkeln, Eld och Nyckeln samt seriealbumet Berättelser ... Vei bok 1 - Äventyret börjar här En medvetslös kvinna flyter i havet.

RELATERADE BÖKOR