Vad var det jag sa? : sommarprat, vinterprat, tankar för dagen och godmorgon, världen!

Vad var det jag sa? : sommarprat, vinterprat, tankar för dagen och godmorgon, världen! - Emil Jensen | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emil Jensen
DIMENSIONERA
7,24 MB
FILNAMN
Vad var det jag sa? : sommarprat, vinterprat, tankar för dagen och godmorgon, världen!.pdf
ISBN
4159443691309

BESKRIVNING

Artisten Emil Jensen har hyllats för sin medverkan i bland annat Sommar i P1 och Tankar för dagen. Här samlar han sina mest älskade radioframträdanden och varvar dem med nyskrivet material.Med en unik blandning av lyrik och komik vänder han ut och in på sig själv, språket och världen och visar hur det mest personliga kan hänga ihop med det mest allmängiltiga. Han hyllar kulturtanter, skriver brev till framtiden, skojar om sorg och saknad och jämför sig själv med mellanbocken Bruse. Texterna rör sig mellan storslagna ämnen och små vardagliga fenomen och lyfter fram dem på nya – och ofta helt oväntade – sätt. Hela tiden står medmänsklighet och engagemang i centrum.

Köp Vad var det jag sa? : Sommarprat, Vinterprat, Tankar för dagen och Godmorgon, världen! av Emil Jensen på Bokus.com. Vad var det jag sa? : sommarprat, vinterprat, tankar för dagen och godmorgon, världen! Emil Jensen (Kartonnage) Tipsa en vän 189 kr Antal. Lägg i varukorgen.

Den här boken skrevs av författaren Emil Jensen. På vår hemsida beatekahlcke.de kan du läsa boken Vad var det jag sa? : Sommarprat, Vinterprat, Tankar för dagen och Godmorgon, världen! online. Vad var det jag sa? Sommarprat, Vinterprat, Tankar för dagen och Godmorgon, världen! Emil Jensen Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar.

RELATERADE BÖKOR