Stöld av babian

Stöld av babian - Anna Karolina | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Karolina
DIMENSIONERA
4,35 MB
FILNAMN
Stöld av babian.pdf
ISBN
5580743052521

BESKRIVNING

Adnan har just avtjänat ett straff för grovt narkotikabrott. Nu måste han skaffa stålar snabbt för att betala sina skulder. Magnus är kriminalkommissarie och balanserar på lagens gränser i sin jakt att sätta dit buset. Han är svag för kvinnor.Amanda är nykläckt polis. Hon har valt yrket av ett väldigt personligt skäl: systerns självmord. Några är ansvariga. Och de ska få betala. Två män ligger överst på listan: en kriminell och en polis. Hon är beredd att offra allt.Anna Karolina har jobbat som polis i Stockholm och Malmö sedan 2001. Stöld av babian är en ovanligt mogen deckardebut om gränslandet mellan rätt och fel, om sex, lögner och maktspel i polisens korridorer och den undre världen i Stockholm.

Vi behöver hjälp att hitta en lösning till Stöld av babian! Vet du vad det kan vara? Gör oss och alla andra som letar en tjänst och skriv in lösningen nedanför, stort tack på förhand! "Stöld av babian" var bra. Den var spännande och tack vare ett lysande driv i berättandet var den lättläst.

av Anna Karolina (E-media, E-bok, EPUB) 2014, Svenska, För vuxna Adnan har just avtjänat ett straff för grovt narkotikabrott. Nu måste han skaffa stålar snabbt för att betala sina skulder. Stöld av babian är en ovanligt mogen deckardebut om gränslandet mellan rätt och fel, om sex, lögner och maktspel i polisens korridorer och den undre världen i Stockholm.

RELATERADE BÖKOR