Man kan inte hindra ett litet hjärta från att älska

Man kan inte hindra ett litet hjärta från att älska - Claire Castillon | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Claire Castillon
DIMENSIONERA
7,47 MB
FILNAMN
Man kan inte hindra ett litet hjärta från att älska.pdf
ISBN
4504630719450

BESKRIVNING

Man kan inte hindra ett litet hjärta från att älska. Inte ens om det lilla hjärtat är torrt. Svartsjukt. Vrickat. Olyckligt. Kärleken är inte de kärleksfullas privilegium.Hon är tillbaka, författaren med änglaansiktet och djävulspennan. Den här gången tar hon sig an parrelationer. Med svart humor, otyglad fantasi och stilsäker röst berättar hon historier om folk som inte är som du. Men kanske som grannen.Denna samling med tjugotre noveller är översatt av en grupp av fjorton översättare. Redaktör Helén Enqvist.Claire Castillon är fransyska, född 1975. Sedan debuten 2000 har hon skrivit sju romaner, en teaterpjäs och tre novellsamlingar. På svenska finns även novellsamlingen "Insekt" (2007) och romanen "Därunder ett helvete" (2009)"[O]m kvinnor som passerat gränsen till nervsammanbrott. [] Hon är som en Marguerite Duras fast med humor."/SR P1"Årets bästa novellsamling."/GOMORRON SVERIGE, SVT"Castillon tycks ha skapat sig ett eget litterärt format, en egen genre: den drastiska, burleska kortnovellen utformad närmast som en gåta som ofta får sin lösning med novellens upplösning, som en punchline."/SVD

7 av 7 exemplar finns att låna, Finns inne Bibliotek Lånetiden går ut Avdelning ... Logga in för att reservera.

Man måste erkänna att kärlek inte är kärleksfulla människors privilegium. Författarinnan med änglaansiktet och djävulspennan är tillbaka. Man kan inte hindra ett litet hjärta från att älska.

RELATERADE BÖKOR