Jag bor i Kortedala

Jag bor i Kortedala - Lars Hoffmann | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Hoffmann
DIMENSIONERA
7,45 MB
FILNAMN
Jag bor i Kortedala.pdf
ISBN
3130522271291

BESKRIVNING

Välkommen till Kortedala!Sommaren 1971 kommer Elton John till Liseberg.Jag bor i Kortedala är en ömsint berättad kärlekshistoria om vänskap, om musik och om en stadsdel dit spårvagnar gnisslar.Genom berättelsen om Folke, Marie, Bengt och Roffe ringlar sig musiken och pipröken. Världen och livet kan oväntat öppna sig.Recension av Kersti Westin i Alingsås tidning 21/12 2019"...men här finns något äkta och innerligt, något så totalt utan effektsökeri att man som läsare ändå måste kapitulera." "Jag ser mig omkring på alla de andra 65-plussarna som utmanar det oundvikliga åldrandet på gymmet - dom kommer att gå ner i spagat av nostalgikänslor."Gunnar A.:"En härlig bok, mycket igenkännande, trots att jag aldrig har bott i Kortedala (knappt ens varit där!). Fint upplägg med korta kapitel och lite olika jagpersoner. Nu väntar vi på en uppföljare.”Erik B.:Lovande debut

Jag brukar säga att soprummet i huset där jag bor är ett fyndrum. Och det är ju likadant i de flesta hus, säger Ann Heléne Lundmark.

(Barnen från det ursprungliga Kortedala gick i Lödöse- (nuv. Gamlestadsskolan) och Kvibergsskolorna.) Runtom i Kortedala växte det fram nya mataffärer, snabbköp, dit kvinnorna gick för att handla.

RELATERADE BÖKOR