I starens tid

I starens tid - Tomas Bannerhed | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tomas Bannerhed
DIMENSIONERA
5,69 MB
FILNAMN
I starens tid.pdf
ISBN
6936853619870

BESKRIVNING

Hur vet en gök att den är gök? När infaller starens tid? Borde inte IKEA tacka taltrasten för spånskivan och vad visste egentligen Linné om fåglar? Frågor, frågor och de får alla sina svar och mer ändå i en ny bok, resultatet av ett unikt samarbete mellan författaren och hobbyornitologen Tomas Bannerhed och Brutus Östling, Sverige kanske främste fågelfotograf. Det de har gemensamt är att de, var och en på sitt sätt, är genuina berättare. Brutus fångar inte bara fåglarna med sin kamera, hans bilder visar på ett märkvärdigt och mycket personligt sätt hur fåglarna gör. Tomas Bannerhed kryssar inte bara för de arter han får syn på och beskriver deras fjäderdräkter och läten, han vet något om fåglarnas plats i våra liv. För första gången förs dessa både fågelmänniskors arbeten samman i en gemensam volym.

Köp I starens tid av Tomas Bannerhed på Bokus.com. Boken har 2 st läsarrecensioner. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom i starens tid Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Publicerad 2015-10-03 10.15. I starens tid av Tomas Bannerhed Brutus Östling ( Bok ) 2015, Svenska, För vuxna En presentbok om fåglar som är resultatet av ett samarbete mellan författaren och hobbyornitologen Tomas Bannerhed och fågelfotografen Brutus Östling. I starens tid utkommer i september. Tomas Bannerhed debuterade 2011 med romanen Korparna som gav honom Augustpriset samma år.

RELATERADE BÖKOR