En ö i havet (lättläst)

En ö i havet (lättläst) - Annika Thor | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Thor
DIMENSIONERA
11,17 MB
FILNAMN
En ö i havet (lättläst).pdf
ISBN
3905899657570

BESKRIVNING

Systrarna Steffi och Nelli är tolv och sju år gamla när de lämnar sitt hemland Österrike för att fly undan nazisterna. De hamnar på en liten fiskeö utanför Göteborg. Systrarna har drömt om ett semesterparadis med sandstränder och palmer. Men det blir inte alls som de har tänkt sig. Ön är kal och grå med ett oändligt hav omkring sig. Ingen talar deras språk och dessutom visar det sig att de måste bo hos olika familjer.Detta är en lättläst version av En ö i havet, en stark skildring av två systrars liv i skuggan av andra världskriget.

Köp boken En ö i havet (lättläst) av Annika Thor (ISBN 9789179710071) hos Adlibris. Fri frakt.

Ön är kal och grå med ett oändligt ha Lästips - Teskedsorden tipsar om att läsa boken: En ö i havet av Annika Thor. Berättelsen om Steffi och Nelli som kommer från Tyskland till Göteborg 1939. Annika Thor en serie i fyra delar, finns även som film 12-15 år Kategorier För barn & unga , Läsning , Tips Etiketter Annika Thor , En ö i havet , film , fyra delar , serie Lämna en kommentar En ö i havet handlar om två systrar, 12-åriga Steffi och 8-åriga Nelli, som år 1939 flyr till Sverige och får bo hos två olika fosterfamiljer på en liten ö i Göteborgs skärgård.

RELATERADE BÖKOR