En sång från havet

En sång från havet - Katherine Webb | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katherine Webb
DIMENSIONERA
6,99 MB
FILNAMN
En sång från havet.pdf
ISBN
2307503255876

BESKRIVNING

»... lågmäld och fantastisk. Jag älskar berättelsen, jag älskar att läsa om det karga England, om havet och om en tid som känns så främmande ... En sång från havet får 5/5 i betyg av mig.« Bloggen Fantastiska berättelser»En väldigt gripande och läsvärd bok och den passar perfekt att läsa i hängmattan under sommaren!« Ewelinas bokbloggEn ny roman av succéförfattaren Katherine Webb! Perfekt läsning för dig som gillar böcker av Kate Morton och Jojo Moyes.I en liten by i södra England lever Mitzy Hatcher vind för våg. Mamman slänger ut henne ur huset när karlar kommer på besök, och Mitzy vandrar ensam längs kusten. En dag lyser det i den öde granngården, konstnären Charles Aubrey har flyttat in med sin familj. Plötsligt förändras allt. Under några somrar vid 1930-talets slut väcks Mitzys hopp om en annan framtid, och starka känslor sätter hennes tillvaro i gungning.Många år senare skriver galleristen Zach en biografi över den berömde konstnären. Han är som trollbunden av Aubreys tre målningar som finns i hans ägo. Vem är den unge pojken Dennis som ingen känner till? Lever bondflickan med den intensiva blicken fortfarande? Och vad hände med Charles Aubrey under andra världskriget? I jakt på svar reser Zach till södra Englands kust. Men de sanningar han möter ligger bortom allt han hade kunnat ana. Än en gång fångar Katherine Webb sina läsare med en intrikat historia, där dåtid och nutid skickligt vävs samman. Med sina tidigare böcker, Carolines arv samt Av en annan värld, har författaren rönt stor uppskattning hos svenska läsare.Bloggen Lingonhjärta

... E n sång från havet är mitt första möte med Katherine Webb men det kommer garanterat inte att bli det sista. Redan nu står Av en annan värld och väntar på mig i bokhyllan.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 19 kr.

RELATERADE BÖKOR