DUNKEL - 12 märkliga noveller

DUNKEL - 12 märkliga noveller - Arvid Svenske, Jonatan Loxdal | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Arvid Svenske, Jonatan Loxdal
DIMENSIONERA
11,75 MB
FILNAMN
DUNKEL - 12 märkliga noveller.pdf
ISBN
5411044033566

BESKRIVNING

DUNKEL är tolv svenska skräckberättelser, skapade och födda i dunkla lokaler. Det finns alltid en avigsida av livet, ett mörker och en hemlig dörr man inte alltid vågar öppna av rädsla för vad som kan finnas där.Skenbart är det en vanlig mellansvensk småstad. Men en bottenlös avgrund i det gamla grustaget gör att inget blir sig likt igen. En drogad tjej på krogen visar sig bära på något som ingen kunnat ana. En död hustru vill inte riktigt vila i sin grav. Ett sällskap av före detta mobbade som tar hämnd från andra sidan graven.

Senaste novellsamlingen har bara ett drygt år på nacken. Ändå kommer redan nu en ny, denna gång en 400 sidor tjock antologi med hennes ... Pris: 189 kr.

Everyday low prices on a huge range of new releases and classic fiction. Välkommen till noveller.eu, en hemsida där du kan publicera dina egna noveller gratis. Våra besökare kan sedan kommentera och diskutera novellerna och ofta så får du användbar feedback.

RELATERADE BÖKOR