De två tornen : andra delen av Ringarnas herre

De två tornen : andra delen av Ringarnas herre - J. R. R. Tolkien | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
J. R. R. Tolkien
DIMENSIONERA
8,88 MB
FILNAMN
De två tornen : andra delen av Ringarnas herre.pdf
ISBN
9270041505660

BESKRIVNING

"En ring att styra dem, en ring att se dem,en ring att fånga dem och till mörkret ge dem,i Mordor, i skuggornas land"Hobbiten Frodo har fått ta över den magiska ring hans farbror Bilbo en gång vann av Gollum. Gandalf grå inser att det är den stora ringen som en gång smiddes av den onde Sauron och som styr alla andra maktens ringar.Tillsammans med följerslagarna Sam, Merry och Pippin ger sig Frodo ut på en lång färd för att förgöra ringen i Eldsberget i Mordor. Annars kan ondskan snart komma att härska över Midgård.Ringarnas herre nyöversattes 2004-05 av Erik Andersson och Lotta Olsson.De två tornen:Merry och Pippin blir tillfångatagna av orker, men lyckas fly in i Fangornskogen där de träffar enten Trädskägge. Aragorn, Gimli och Legolas får snart kontakt med Rohans ryttareoch rider med dem mot Sarumans ointagliga torn Orthanc.Frodo och Sam har flytt från tumultet och stöter på Gollum. De lyckas nästan övervinna hans fiendskap och han hjälper dem att hitta en hemlig ingång till Mordor. Men den vaktas av den vederstyggliga jättespindeln Lockan.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp De två tornen : andra delen av Ringarnas herre av J R R Tolkien på Bokus.com. Nu kommer De två tornen, den andra delen av den svenska nyöversättningen av J.R.R.

Men den vaktas av den vederstyggliga jättespindeln Lockan. De två tornen är andra delen av Ringarnas herre, som nyöversattes 2004-2005 av Erik Andersson och Lotta Olsson. Psalmböcker & koralböcker (andra språk) Sångböcker; NOTER.

RELATERADE BÖKOR