Blommig dräkt i Rosenbad

Blommig dräkt i Rosenbad - Eva Sjögren | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Sjögren
DIMENSIONERA
12,64 MB
FILNAMN
Blommig dräkt i Rosenbad.pdf
ISBN
4151573874672

BESKRIVNING

”Blommig dräkt i Rosenbad” är ett färgsprakande knippe noveller där du möter chefen Rakel som förvandlas till fluga, Rolf som får ett minst sagt oväntat besök på sin balkong, och prästen Aron som ständigt gör fel livsval. Författardebutanten Louise gör ett framträdande som inte riktigt går som förväntat. En fantasilek på en alkoholfylld after work spårar ur, medan Sarah och Carlos blir rekryterade som drömförmedlare. I titelnovellen får den döende Rosalill Grusås oväntat ta över rollen som Sveriges statsminister, i ett krigsdrabbat land.Dessa personer och många andra möter du i tretton noveller berättade med humor och kärlek till det knöliga i livet. Till det som skaver.

Jag skriver ofta om människor som knölar till livet för sig, som söker något de ibland inte vet vad det är. Kryddat med humor och igenkänning.

Plats: Bysis bok & papper, Bysistorget 8, Hornsgatan 80, Stockholm Tid: 16-18. Postat 20 november, 2019 20 november, 2019 Författare Gracemorgan1.

RELATERADE BÖKOR