Sjöodjur i Slussen

Sjöodjur i Slussen - Martin Olczak | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Olczak
DIMENSIONERA
4,46 MB
FILNAMN
Sjöodjur i Slussen.pdf
ISBN
6093191416701

BESKRIVNING

Jack är på rymmen för att rädda sin drake Silvertass. Enligt spådomen kommer de snart att stå öga mot öga med drakdödaren Sankt Göran, och det kan aldrig sluta bra! Det enda sättet att ändra spådomen är att hitta Ödets Port. Ett livsfarligt och nästan omöjligt uppdrag.Sjöodjur i Slussen är tredje delen i serien Spådomen om Jack, som tar vid där Jakten på Jack slutade. En perfekt läsa själv-bok; lagom lång, högt tempo och med cliffhangers som gör att man bara måste läsa vidare. Anna Sandlers bilder ger liv åt fantastiska varelser och spännande miljöer!

Vi träffar på Jack där han sitter med sin drake Silvertass i baksätet på en bil, de befinner sig på en övergiven skrotgård. Med i bilen finns också vätten Rurik och Jacks moster Betty. Sjöodjur i Slussen är tredje delen i serien Spådomen om Jack, som tar vid där Jakten på Jack slutade.

99 SEK 70 SEK. Antal-+ Värdet har inte rätt antal decimaler.

RELATERADE BÖKOR