Självförtröstan

Självförtröstan - Ralph Waldo Emerson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ralph Waldo Emerson
DIMENSIONERA
6,39 MB
FILNAMN
Självförtröstan.pdf
ISBN
1256536322768

BESKRIVNING

"Varje anständig och belevad person påverkar mig mer än rimligt. Jag borde uppträda rakryggat och oförskräckt och i alla lägen säga den bistra sanningen. Om illviljan och fåfängan ifört sig filantropins dräkt, ska det få passera?" Ralph Waldo Emerson (1803–1882) brukar kallas Amerikas första författare. Detta epitet har Self-Reliance till inte ringa del förärat honom. Här utvecklar han sina idéer om falsk konformism, befängd konsekvens och mänskligt självförtroende på ett sätt som saknar motstycke i litteraturhistorien. För första gången på hundra år utkommer nu Emersons signifikanta essä på svenska. Översatt och försedd med ett fördjupande efterord av Ola Klippvik.

Skickas inom 5-7 vardagar. Köp boken Självförtröstan av Ralph Waldo Emerson (ISBN 9789163919633) hos Adlibris.

- Man bygger verkligen upp sitt självförtroende när man gör bra räddningar.; Ett tidigare stukat självförtroende fick Elfsborgsspelarna att känna sig mycket överraskade över att de kunde köra över det lettiska ... Självförtröstan är en text som hävdar den enskilda människans rätt. Hennes rätt att inte ställa in sig i ledet, att inte låta sig bli konform.

RELATERADE BÖKOR