Guldburen

Guldburen - Sanna Ehdin Anandala | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sanna Ehdin Anandala
DIMENSIONERA
6,73 MB
FILNAMN
Guldburen.pdf
ISBN
9609556764759

BESKRIVNING

Detta är en ojämn bok. Aktuell med: Boken nya "Självläkande människan" och romanen "Guldburen" i pocket samt med en föreläsningsturné. Har fullt upp med för tillfället : Just nu editerar jag den översatta "The Golden Cage", som snart släpps som e-bok, samt editerar den engelska översättningen av "the new Self-Healing Human" som kommer att gå globalt. Guldburen Lyrics: Hela världen känns sjuk brorsan / Allt är så jävla skumt / Vi lever i en bubbla, alla bara vandrar runt / Pratar strunt, jagar cash för att flasha upp en sedelbunt / Jag ... Nu har jag precis släppt en roman, Guldburen, en kärlekshistoria som tar upp de aktuella ämnena "sjukliga beroenden och narcissism", "speciellt medberoende och sexberoende".

Med vårt svetsade galler och c-profilsram runt om kunde vi tillverka en produkt med en bra och elegant lösning. Guldburen står i TV4 huset och används för möten och konferenser.

RELATERADE BÖKOR