Ett helt liv

Ett helt liv - Robert Seethaler | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert Seethaler
DIMENSIONERA
8,52 MB
FILNAMN
Ett helt liv.pdf
ISBN
6489318974047

BESKRIVNING

När Andreas Egger kommer till byn som blir hans liv är han fyra år. Han växer upp och blir dräng, han är med och bygger en linbana till dalen. En av de första i alperna. Med den kommer inte bara strömmen till dalen, utan också Maria, hans stora kärlek som han lika plötsligt förlorar. Först många år senare när han börjar sin sista vandring, kommer hon till honom igen. En enkel och mycket berörande berättelse. ETT HELT LIV har redan översatts till 30  språk (och fler lär följa). I över ett år låg den på Spiegels bästsäljarlista, som den också toppade i många veckor under 2014.Robert Seethaler är född och uppvuxen i Österrike, där han också utbildade sig till skådespelare. Idag bor och arbetar han i Berlin. ETT HELT LIV är Robert Seethalers femte roman, och hans första på det renommerade förlaget Hanser; där författare som nobelpristagarna Herta Müller, Tomas Tranströmer och Patrick Modian har sin hemvist i Tyskland."En litterär bomb" Sydsvenskan"Ett helt liv är en finstämd och förtätad berättelse om ett lika dramatiskt som lågmält levnadsöde." SvD»Seethalers text har ett oavbrutet berättande sug …« GP

På gott och ont. Jag kan tänka mig att det har varit jobbigt att skriva boken. Sofia om ett helt liv med hästar.

Design: Niklas Lindblad. I januari 2013 startade mitt projekt att skriva en bok om mina - och mina kamraters - upplevelser i Bosnien under FN-bataljonen BA01.

RELATERADE BÖKOR