Hur man gör succé på dårhus

Hur man gör succé på dårhus - Emmy Abrahamson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emmy Abrahamson
DIMENSIONERA
12,38 MB
FILNAMN
Hur man gör succé på dårhus.pdf
ISBN
6161088285941

BESKRIVNING

Majas karriär som ståuppare är inte precis lysande. Inte hennes liv i övrigt heller. Det började när hennes mammas pessar gick sönder, och på sistone har hon brutit sig in i en stuga för att stjäla sprit, avtapetserat sin bästis väggar – till hälften – som en överraskning och missat ett viktigt steg i karriären på grund av en ouppfostrad hund. Men det är väl inget att bli inlagd på psyket för, eller?Efter succén med Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske är nu Emmy Abrahamson tillbaka med ännu en komisk, varm och rörande berättelse om att våga gå sin egen väg, även i motvind.

Pris: 95:-Majas karriär som ståuppare är inte precis lysande. Inte hennes liv i övrigt heller. Hur Man Gör Succé På Dårhus Bok.

Abrahamson Emmy. Hur Man Förälskar Sig I En Man Som Bor I En Buske Bok.

RELATERADE BÖKOR