Det går en liten ängel

Det går en liten ängel - David Renklint | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Renklint
DIMENSIONERA
8,74 MB
FILNAMN
Det går en liten ängel.pdf
ISBN
5487305214227

BESKRIVNING

"Det går en liten ängel bredvid mig säger morHon har så vita vingar och ögon blå jag trorHon håller mig i handen, då är jag inte räddOch sedan när jag somnar hon vakar vid min bädd"Vi träffas i en stödgrupp för folk som utsatts för övernaturliga attacker. Hon, som tappade tänderna när hon nästan blev dränkt i Alviken. Jag, som har Den bakom mig, Den som viskar jag älskar dig och som kvävde mina föräldrar när jag var liten.I en stuga vid Alviken utanför Leksand ligger hennes pappa döende i cancer. Jag följer med henne dit, till viken som fortfarande dränker människor efter att de tappat tänderna och fått benen krossade.Jag vill veta vad som finns i Alviken. Behöver veta.”Det går en liten ängel” är en skräckberättelse i dalamiljö, en bok om att försöka fly från sina spöken eller att komma hem till dem.

Han har så vida vingar och ögon blå jag tror. Han håller mig vid handen, då är jag inte rädd, och när jag sen ska sova han vakar vid min bädd" För mig är tron på änglar självklar, kanske mest som beskyddare men samtidigt som vackra gestalter. Ett av mina favoritjulpynt är en pappersängel från tant Märta.

- Över Bergen Skall Det Klinga - Vid En Liten Fiskehamn - Duration: 6:56. En liten ängel, är hos mig nu. Du finns hos mig med värme som jag alltid får.

RELATERADE BÖKOR