Där ute i mörkret

Där ute i mörkret - Markus Sköld | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Markus Sköld
DIMENSIONERA
12,27 MB
FILNAMN
Där ute i mörkret.pdf
ISBN
6710610103304

BESKRIVNING

Micke är deppig. Han har precis gjort slut med sin flickvän efter sju år tillsammans. För att muntra upp honom ordnar hans kompisar en vildmarksweekend i den lilla byn Mossfors, djupt inne i Norrlands inland.Snart börjar de inse att allt inte är som det ska i de norrländska skogarna.   De ser saker de inte kan förklara. Husdjur försvinner för att senare hittas döda.Medan fullmånen lyser över trädtopparna hörs ylanden på avstånd, och sakta men säkert blir det uppenbart att det finns något där ute i mörkret.   Något som jagar dem.När mörkret faller måste de samarbeta med ortsbefolkningen för att överleva mot en fasa som ingen av dem kunnat föreställa sig.   "Där ute i mörkret" är en reviderad nyutgåva av Markus Skölds debutroman från 2012. Det är en skräckinjagande berättelse om kamratskap och överlevnad. Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 7 t. 41 min.Uppläsare: Kim Wesén

Skickas inom 5-7 vardagar. Köp boken Där ute i mörkret av Markus Sköld (ISBN 9789198411812) hos Adlibris.

För att muntra upp honom ordnar hans kompisar en vildmarksweekend i den lilla byn Mossfors, djupt inne i Norrlands inland. Där ute i mörkret (Ljudbok nedladdning, 2019) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Micke är deppig. Han har precis gjort slut med sin flickvän efter sju år tillsammans.

RELATERADE BÖKOR