Vildsynt

Vildsynt - Anita Mariasdotter | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anita Mariasdotter
DIMENSIONERA
11,47 MB
FILNAMN
Vildsynt.pdf
ISBN
1013504500041

BESKRIVNING

Vildsynt är en bok med Anita Mariasdotters livskloka och underfundiga reflektioner om väsentliga saker. De gestaltas i ”fåradingar” och dikter som varvas med bilder från Öland och Österlen. Tankefrö som gärna vill gro hos dig…Allvar, humor, värme, vrede … glimtar i raderna En efterlängtad efterföljare till Varning huggorm (2009, 2011) Röster om ”Varning huggorm” (2009, 2011)Lisbet Holst, översättare:”En fin liten bok, vacker att se på och innehållsrik trots den lilla plats den tar i världen.”Sven-Erik Forslin, poet och författare:”Så många kloka och brinnande och lysande ord du drabbar en med.”Anita Mariasdotter, poet och författare, har medverkat i flertalet jurybedömda antologier och egna diktsamlingar.

Men hur mycket vet du egentligen om vår vilda gris? Här är 15 punkter med vildsvinsinfo. Historia i Sverige. Genom arkeologiska fynd (ben) kan man konstatera att det har funnits vildsvin i Sverige från mesolitikum (mellanstenålder) till och med neolitikum (yngre stenålder).

Det är ett sätt för mig att ta mig an, förstå och uttrycka mig i en komplex värld. Jag har skrivit fyra böcker och varit med i flera antologier.

RELATERADE BÖKOR