Skugga

Skugga - Karin Alvtegen | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Alvtegen
DIMENSIONERA
11,37 MB
FILNAMN
Skugga.pdf
ISBN
5882626347876

BESKRIVNING

Nobelpristagaren Axel Ragnerfeldt har allt han någonsin kunnat drömma om. Älskad, beundrad och högaktad för sina böcker kan han se tillbaka på ett långt liv kantat av framgång och respekt. Han är arbetarsonen som tack vare sin flit och sina uppoffrande föräldrar blev en nationalikon för hela det svenska folket, en man vars ryktbarhet skulle bli så stor att ingen i hans närhet kunnat undgå att påverkas av den. Men vägen till framgång är sällan rak och giganter kastar ofta djupa skuggor. När en ensam åldring avlider sätts ett ödesdigert händelseförlopp igång, och uppgifter om en långt mörkare historia än den ljusa framgångssagan börjar sippra fram. En historia som rymmer fasansfulla hemligheter, svek, lögner och död

Det kan vara på norrsidan av huset, under träd och buskar eller intill häcken. Att försöka odla gräsmatta på dessa platser fungerar dåligt.

En berättelse om människor som är beredda att göra vad som helst för framgång, vare sig det gäller svek, lögner och till och med död. Skugga en student. Med anledning av Coronaviruset och de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten väljer Linköpings universitet att ställa in Skugga en student.

RELATERADE BÖKOR