Nikkis dagbok #4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa

Nikkis dagbok #4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa - Rachel Renée Russell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rachel Renée Russell
DIMENSIONERA
11,57 MB
FILNAMN
Nikkis dagbok #4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa.pdf
ISBN
8544957280285

BESKRIVNING

Succéserien som nu sålt i 15 miljoner exemplar!»Hela boken är full av knasiga upptåg blandat med akuta överlevnadstips, och av kul serier och roliga illustrationer på varje uppslag. En fullträff för unga humorfans!« | TIDNINGEN KULTUREN om Nikkis Dagbok #1»En fantastiskt rolig bok.« | THE GUARDIANI Berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell som i text och teckningar skildrar sitt dagliga liv med alla dess utmaningar.Hon skriver om sina vänner, förälskelser, om sin familj och den här gången om sina ansträngningar för att bli skridskoprinsessa i Holiday on Ice.Nikkis dagbok är utformad som en dagbok och rikt illustrerad med teckningar och seriestrippar. En motsvarighet till Jeff Kinneys Dagbok för alla mina fans fast med en tjej som huvudperson. En given hit för tjejer från 9 år och uppåt.RACHEL RENÉE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Hon bor för närvarande i Michigan. Berättelserom en (inte så) graciös skridskoprinsessa är den fjärde boken i den storsäljande Nikkis dagbok-serien.

Hon skriver om sina vänner, förälskelser, om sin familj och om sina ansträngningar för att bli skridskoprinsessa i Holiday on Ice. Nikkis dagbok är utformad som en dagbok och rikt illustrerad med teckningar och ... En given hit för tjejer från 9 år och uppåt.

Motsvarigheten till Jeff Kinneys »Dagbok för alla mina fans« - med en tjej som huvudperson! 45 miljoner sålda exemplar! Översatt till ... Pris: 55 kr. Pocket, 2014.

RELATERADE BÖKOR