På marmorklipporna

På marmorklipporna - Ernst Jünger | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ernst Jünger
DIMENSIONERA
8,47 MB
FILNAMN
På marmorklipporna.pdf
ISBN
4016195417306

BESKRIVNING

Den moderna klassikern På marmorklipporna har tolkats som ett kamouflerat angrepp på nazismen, men enligt författarenär den mycket mer än så. Handlingen utspelas i ett överdådigt bergslandskap med hisnande vyer, stupande klippor, böljande skogar, frodiga ängsmarker. Berättaren och hans bror som tidigare varit soldater har dragit sig tillbaka till ett liv som eremiter. Allt de sysslar med är botaniska studier och vittra samtal. I samma trakt härjar den fruktade överskogvaktaren och hans råbarkade trupper som plundrar och förstör. Överskogvaktarens mål är total makt och hans verktyg är terror.

Jünger, Ernst: Auf den Marmorklippen. (originaltitel) På marmorklipporna roman.

Allt de ... "På Marmorklipporna" är en odödlig klassiker. Varför sa ingen något? Varför denna tystnad? Varför skulle alla tjata om ångestposörer och nihilistgurus? Varför all denna reklam för Martinson, Boye, Orwell och Kafka? Varför detta frossande i undergång och hopplöshet, varför inte en enda olivkvist, en enda vägvisare ut ur eländet? På Marmorklipporna Ernst och Friedrich Jünger Nu har fåglarna fått rätt namn Ernst Jüngers "På Marmorklipporna" har fått en värdig språkdräkt i och med årets nyöversättning.

RELATERADE BÖKOR