Modus : Frukta inte

Modus : Frukta inte - Anne Holt | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anne Holt
DIMENSIONERA
11,16 MB
FILNAMN
Modus : Frukta inte.pdf
ISBN
3382360300777

BESKRIVNING

BOKEN BAKOM TV-SERIEN!En kylig kväll i december irrar en ung flicka runt i bara nattlinnet på gatan utanför Oslos finaste hotell. Hon blir nästan påkörd av spårvagnen men räddas av en mystisk man som snabbt försvinner i folkvimlet. Till sin vettskrämda mamma viskar flickan: "Hon var död..."Några dagar senare påträffar Oslopolisen under dramatiska omständigheter ett lik efter en tonårspojke i hamnbassängen mitt i stan. Kroppen är upplöst till oigenkännlighet. Och på själva julafton går biskopen i Bergen, Eva Karin Lysgård, ut på en promenad, men återvänder inte. Dagen efter hittas hon mördad.Kriminologen Inger Johanne Vik är den första som ser sambandet mellan morden och några andra mystiska dödsfall. Hennes äkta make, kommissarie Yngvar Stubø, blir ansvarig brottsutredare, och när Inger Johanne plötsligt upptäcker kopplingar mellan fallen och ett internationellt livsfarligt nätverk tar en desperat jakt på gärningsmannen sin början.Liksom i sina tidigare böcker visar Anne Holt även i Frukta inte sitt starka engagemang i en rad dagsaktuella frågor övergivna barn, finanskris, religiös fundamentalism och kristen intolerans.Frukta inte är den fjärde boken om Inger Johanne Vik och Yngvar Stubø. Tidigare böcker i serien: Det som tillhör mig, Det som aldrig sker och Presidentens val.Sagt om boken:"När hon skriver om aktuella samhällsfrågor och presenterar dem i halväkta, men anslående deckarpaketering är hon lysande."Norra Västerbotten"En fröjd att läsa sida efter sida - Anne Holt behärskar tekniken väl med flera - från början till synes helt oberoende - parallellhandlingar, klassiska cliffhangers, en rak, enkel dialog med snabba ordvändningar och rappa miljöskildringar."Södermanlands Nyheter"Här når Anne Holt återigen upp till sin toppnivå. Beskrivningen av hatbrott och lögner, fundamentalism, intolerans och kärlekens styrka är tät och fylld av indignation, som skriven med författarens eget blod, svett och utsatthet." (Betyg: 4 av 5 möjliga)Tara

Frukta inte är den fjärde boken om Inger Johanne Vik och Yngvar Stubø. Modus : Frukta inte av Anne Holt. ISBN 9789164205421.

3 1/2 - 4 stars. Jag gillade säsong 1 av Modus, inte bara den spirande passionen mellan huvudpersonerna, det var helt enkelt en nervpirrande berättelse med smart, oförutsägbar handling, spännande persongalleri och ett överraskande slut. Den baserades löst på Frukta inte av författaren Anne Holt, en TV4 hoppas locka till sig tv-tittarna med sin kommande dramaproduktion "Modus" som bygger på Anne Holts bästsäljare "Frukta inte". Den andra säsongen av "Modus" hade premiär på C More i slutet av 2017.

RELATERADE BÖKOR