Kvinnan i den blå slängkappan

Kvinnan i den blå slängkappan - Deon Meyer | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Deon Meyer
DIMENSIONERA
7,72 MB
FILNAMN
Kvinnan i den blå slängkappan.pdf
ISBN
4066031636179

BESKRIVNING

»Spännande och underhållande med snabba replikskiften, osannolika karaktärer och en minst sagt oväntad upplösning.« Ingalill Mosander, Aftonbladet I Kapstaden äger en rad konststölder rum, samtliga gäller porträtt av kvinnor klädda i blått. Högt uppe i de omgivande bergen stannar en minibuss med tretton kvinnor för en paus. De hittar liket av en mördad kvinna; den nakna kroppen blekt, håret starkt blonderat, alla spår undansopade. Bennie Griessel, Deon Meyers favoritsnut, har egentligen inte tid det enda han kan tänka på är hur den dåliga polislönen ska räcka till en förlovningsring som duger.   Deon Meyer har skrivit en kort, raffinerad kriminalhistoria i spåren av de stora framgångarna med Kobra och Ikaros. Boken toppar alla bästsäljarlistor i hemlandet Sydafrika och befäster därmed Meyers unika position som Sydafrikas mest lästa författare, i världen. »Kvinnan i den blå slängkappan är en kortroman där Meyer effektivt borrar sig in i fallet utan att tappa de miljö- och personbeskrivningar som gör hans romaner så utsökta.« Gefle Dagblad

Berättelsen rivstartar med en man som springer för livet. Tack för det! För "Kvinnan i den blå slängkappan" må vara kort - 151 sidor som satts i större stilgrad med extra utrymme mellan raderna i mindre pappersformat - men är en högst typisk Meyer-deckare. Vilket betyder: Bra! Det mesta - ja, allt - som fått Deon Meyer att bli en av mina favoriter bland deckarförfattare finns med. Kvinnan i den blå slängkappan av Meyer Deon 239.00 Kr Kontrollera lagerstatus.

Beskrivning. I Kapstaden äger en rad konststölder rum av porträtt av kvinnor klädda i blått.

RELATERADE BÖKOR