Fortet

Fortet - Bernard Cornwell | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bernard Cornwell
DIMENSIONERA
9,35 MB
FILNAMN
Fortet.pdf
ISBN
1992829680990

BESKRIVNING

Sommaren 1779 då striderna i det amerikanska frihetskriget drar sig längre söderut, hissar en brittisk styrka, bestående av knappt tusen skotska infanterister, med hjälp av tre krigsfartyg segel mot New Englands dimhöljda kust. Skottarna upprättar en förläggning och fartygshamn vid Penobscot Bay, öster om Massachusetts, där de slår tillbaka mot motståndarnas fartyg och skjuter på de amerikanska revolutionärerna. Amerikanerna svarar med att skicka ett fyrtiotal skepp med omkring tusen infanterister för att fånga, döda eller tillintetgöra den utländska invasionsstyrkan. Men brist på kunskap och obeslutsamhet leder till omfattande förluster med ödesdigra följder för två män på varsin sida av konflikten: John Moore, en oerfaren ung skotsk löjtnant i början av en strålande militär karriär och Paul Revere, silversmed och patriot från Boston, vars feghet ska komma att stå honom dyrt «Välskrivet och spännande.» - Uppsala Nya Tidning

Log in to your account with username and password or by using Swedish BankID. Anna Book är en av de som tävlar i lördagens program av "Fångarna på fortet". Med är även radioprofilen Daniel Paris, som drabbas av panik under en av tävlingarna.

Bevaka Fortet så får du ett mejl när boken går att köpa igen. Boken har 2 st läsarrecensioner. FORTET, en bok om Oscar II fort.

RELATERADE BÖKOR