Ajja & Bajja

Ajja & Bajja - Elvira Ashby | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elvira Ashby
DIMENSIONERA
8,15 MB
FILNAMN
Ajja & Bajja.pdf
ISBN
2170958992847

BESKRIVNING

Boken Ajja & Bajja är den första boken i en serie av tre där vi får träffa ett charmigt och busigt gäng. Boken riktar sig till våra yngsta och förutom att roa med ett skojigt äventyr så fokuserar boken på begreppsinlärning, ljudträning och användning av tecken för att stimulera språkutvecklingen lite extra.40 sidor, 160 mm x 160 mm, illustrerad, teckenremsor finns att beställaSnicksnacksnoken är en serie ljud- och språkstimulerande böcker skrivna av Hattens egen huslogoped Elvira Ashby. Med osviklig känsla för medryckande berättelser och stor kunskap om språkutveckling och svåra språkljud har Elvira tillsammans med illustratör Karin Holmström skapat en serie böcker som både roar och tränar.

Ajja & Bajja är skapade för att man på ett lätt och roligt sätt ska kunna stimulera barns tidiga språkutveckling, ... Ajja&Bajja, bok. Ajja är ett busfrö som hoppar i soffan, men vem gömmer sig därunder? Köper ni som företag, kommun eller landsting? Numera beställer ni denna produkt från Lekolar.

Hjälpa dem att bada, äta, åka s… Pris: 129 kr. inbunden, 2018.

RELATERADE BÖKOR