Tempelriddaren

Tempelriddaren - Jan Guillou | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Guillou
DIMENSIONERA
5,79 MB
FILNAMN
Tempelriddaren.pdf
ISBN
5407917962931

BESKRIVNING

Tempelriddaren är den spännande fortsättningen på Vägen till Jerusalem. Arn är 27 år och redan en ärrad veteran bland korsfararna i Det heliga landet. Mycket har han hunnit lära sig under de tio år som gått sedan han red bort från Arnäs i Västergötland för sin tjugoåriga botgöringstjänst i Palestina. Den trosvissa övertygelse om uppdragets rättfärdighet som den 17-årige rekryten hade vid sin ankomst till korsfararriket har fått sig många törnar. Och nu, som borgherre i garnisonen i Gaza och med uppdraget att upprätthålla lag och ordning i trakten, får han allt oftare erfara att han har mera besvär med de nyanlända korsfararna – som antingen styrs av överdrivet kristet nit eller alltför ohöljd plundringslust – än med landets luttrade urinvånare.Hemma i Sverige har under tiden Cecilia, Arns ungdomskärlek som till straff för deras älskog sattes i det stränga Gudhems kloster, fött deras barn, en gosse som växer upp hos Arns farbror Birger Brosa. Cecilia ber om undret att Arn måtte komma åter, och även Birger som manövrerar slugt i de svenska maktstriderna hoppas på Arns återkomst.

På Tempelriddaren driver vi också Värmlandsteaterns egen teaterskola för barn, ungdomar och vuxna. Värmlandsteatern huserar i det anrika Tempelriddaren i Karlstad och är en av de aktörer som deltagit i projektet DEMOKRATINS GRÄNSER. Angående COVID-19: I samband med pandemin Corona har Värmlandsteaterns vidtagit åtgärder för att riskreducera verksamhet i enlighet med Folkhälsomyndighetens restriktioner. Arn - Tempelriddaren är en svensk-tysk-norsk-brittisk-dansk-finsk samproduktionsfilm som hade biopremiär i Sverige den 17 december 2007.

Arn är 27 år och redan en ärrad veteran bland korsfararna i Det heliga landet. Mycket har han hunnit lära sig under de tio år som gått sedan han red bort från Arnäs i Västergötland för sin tjugoåriga botgöringstjänst i Palestina. Arn - Tempelriddaren.

RELATERADE BÖKOR