Islam : min dotters val

Islam : min dotters val - Carina Hjelm | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carina Hjelm
DIMENSIONERA
6,12 MB
FILNAMN
Islam : min dotters val.pdf
ISBN
1747170956627

BESKRIVNING

"Bär hon slöja? Täcker hon ansiktet? Är det hennes man som vill det?"Det här är berättelsen om en mamma som tvingas möta sina fördomar och rädslor när hennes dotter väljer att konvertera till islam.Om möten med omgivningens förutfattade meningar och ensamhetskänslorna som väcks av att inte tillhöra normen. Boken handlar om en mors upplevelse av att förlora sitt enda barn till en religion som hon inte har något gemensamt med. Det får konsekvenser både till vardags och vid högtider när gamla familjetraditioner bryts med något okänt.När gemenskapen och närheten de alltid haft till varandra förbyts till frånvaro och saknad. Om att bära på känslor av skuld och skam som växer till en ständigt närvarande ryggsäck av sorg.Den självbiografiska romanen handlar också om sökandet efter en ny väg genom förnekelse, livsförändringar och acceptans.Om att växa som människa. Att hitta tillbaka till glädjen och förmågan att nå en egen lugn plats fylld av tillit inför det som hänt.Carina Hjelm är utbildad socionom, coach och yogainspiratör. Hon driver sedan 2012 företaget Sundare Livsstil (www.sundarelivsstil.se). Det här är hennes första bok.

Bokomslag: Islam - min dotters val . Filtyp: image Det är en hjärtgripande historia om Carinas inre kamp med att förstå och acceptera dotterns val.

Jag ska hålla tal för henne. Men varje gång jag tänker på vad jag ska säga börjar jag gråta.

RELATERADE BÖKOR