Till flickorna i sjön

Till flickorna i sjön - Elin Olofsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Olofsson
DIMENSIONERA
11,8 MB
FILNAMN
Till flickorna i sjön.pdf
ISBN
5686791109177

BESKRIVNING

Trettioåriga Helena får sparken från sitt jobb och blir samtidigt lämnad av sin man. När hon börjar arbeta som städare på sjukhuset dyker plötsligt hennes kusin Blåpojken upp i en sjukhussäng, och hennes mamma börjar ringa igen, efter många års tystnad.Kan man glömma det som en gång ristats in i ens egen kropp? Och måste man återvända till det som varit, för att någonsin bli fri?"Till flickorna i sjön" är berättelsen om vad en flicka lovade vid en liten insjö i skogen och vad en vuxen kvinna tvingas göra för att infria löftet. Efter succédebuten "Då tänker jag på Sigrid" är Elin Olofsson tillbaka med en berättelse som också den utspelar sig i det Jämtland författaren är väl förtrogen med.

#ebok #romaner Till flickorna i sjön av Olofsson, Elin: Trettioåriga Helena får sparken från sitt jobb och blir samtidigt lämnad av sin man. När hon börjar arbeta som städare på sjukhuset dyker plötsligt hennes kusin Blåpojken upp i en sjukhussäng, och hennes mamma börjar ringa igen, efter många års tystnad.

Klassifikation: Svensk skönlitteratur. Ämnesord: Skönlitteratur; Finns som: Vald medietyp: Storstil (2015) Välj medietyp Storstil (2015) Snabblänkar.

RELATERADE BÖKOR