Stolthet och fördom (lättläst)

Stolthet och fördom (lättläst) - Jane Austen | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jane Austen
DIMENSIONERA
9,1 MB
FILNAMN
Stolthet och fördom (lättläst).pdf
ISBN
4873821165806

BESKRIVNING

Fru Bennet sa att dottern Lizzy aldrig skulle bli gift om hon inte blev vänligare mot människor. --- Hon tyckte att de flesta män var tråkiga. De tänkte bara på sig själva och skröt om hur bra de var och när männen pratade var kvinnorna tysta.Fru Bennet vill få sina döttrar gifta med rika män, men dottern Lizzy vill bara gifta sig om hon blir kär. Så en dag träffar hon en charmig officer, men han kan aldrig bli Lizzys man. Allt är den fruktansvärde Darcys fel. Han som är så rik, han som är så stolt och fördomsfull...Stolthet och fördom av Jane Austen utspelar sig i början av 1800-talet. Klassikern är återberättad av Pernilla Gesén som har skrivit flera lättlästa böcker.

Familjen Bennet bor på ett trivsamt gods i södra England. Stolthet och fördom / Lättläst. av Jane Austen Pernilla Gesén Thomas Ekelöf (E-media) Svenska, För vuxna, Skönlitteratur Fru Bennet vill få sina döttrar gifta med rika män, men dottern Lizzy vill bara gifta sig om hon blir kär. Stolthet och fördom skrevs som original 1796 men utgavs inte först 1813 (dock på engelska, på svenska kom den ut först 1920).

Med de starka och uppskattade varumärkena Akademibokhandeln, Bokus och Bokus Play är Bokhandelsgruppen Sveriges ledande ... Inte för intet är Stolthet och fördom en av historiens mest lästa och omtalade romaner. I översättning av Gösta Olzon.

RELATERADE BÖKOR