Hur man gör succé på dårhus

Hur man gör succé på dårhus - Emmy Abrahamson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emmy Abrahamson
DIMENSIONERA
8,63 MB
FILNAMN
Hur man gör succé på dårhus.pdf
ISBN
9761457636716

BESKRIVNING

Majas karriär som ståuppare är inte precis lysande. Inte hennes liv i övrigt heller. Det började när hennes mammas pessar gick sönder, och på sistone har hon brutit sig in i en stuga för att stjäla sprit, avtapetserat sin bästis väggar – till hälften – som en överraskning och missat ett viktigt steg i karriären på grund av en ouppfostrad hund. Men det är väl inget att bli inlagd på psyket för, eller?Efter succén med Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske är nu Emmy Abrahamson tillbaka med ännu en komisk, varm och rörande berättelse om att våga gå sin egen väg, även i motvind.

Men också med en hel del djup och allvar. Rekommenderar boken varmt, och jag ska definitivt läsa hennes förra bok också.

Köp Hur man gör succé på dårhus av Emmy Abrahamson på Bokus.com. Där berättade hon den sanna historien om hur hon blev kär i en hemlös man, som idag är hennes man och pappa till deras två barn. Sen kom Hur man gör succé på dårhus och nu är Emmy tillbaka med ännu en komisk, varm feelgood-berättelse om familjens betydelse - hur mycket man än ibland vill strypa dess medlemmar. Hur man gör succé på dårhus Emmy Abrahamson.

RELATERADE BÖKOR