Flickan i backspegeln

Flickan i backspegeln - Kelsey Rae Dimberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kelsey Rae Dimberg
DIMENSIONERA
12,35 MB
FILNAMN
Flickan i backspegeln.pdf
ISBN
5358990854305

BESKRIVNING

Vald till en av Månadens böcker i bland annat Entertainment Weekly, New York Post och USA Today!Finn Hunt vill till varje pris lämna sitt förflutna, och den hon en gång var, bakom sig. Men den förmögna familj hon börjar arbeta hos och den gassande solen i Phoenix, Arizona döljer mörka hemligheter - som samtidigt hotar att avslöja hennes egna...  Flickan i backspegeln är en psykologisk thriller om privilegier och makt, familj och plikt, ambition och medskyldighet - och om det förflutnas dragningskraft på nuet. KELSEY RAE DIMBERG är en amerikansk författare, född i Seattle. Flickan i backspegeln är hennes första, hyllade spänningsroman. »Hypnotiskt spännande thrillerdebut.« | Megan Abott »En tidsenlig berättelse om hemligheter och makt. Ren modern noir.« | Flynn Berry, författare till Sargad 

Kommentera Avbryt svar. Skriv din kommentar här...

Flickan i backspegeln är hennes första, hyllade spänningsroman. »Hypnotiskt spännande thrillerdebut.« Kelsey Rae Dimberg • Flickan i backspegeln .

RELATERADE BÖKOR