En förlorad man

En förlorad man - Jane Harper | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jane Harper
DIMENSIONERA
10,76 MB
FILNAMN
En förlorad man.pdf
ISBN
7889279820684

BESKRIVNING

VINNARE AV SVENSKA DECKARAKADEMIENS PRIS FÖR BÄSTA UTLÄNDSKA KRIMINALROMAN 2019Ett laddat familjedrama i olidlig hetta. De två bröderna Nathan och Bub möts för första gången på månader vid en gammal gravsten mitt ute i den australiska vildmarken. Framför dem ligger den tredje brodern Camerons kropp, det är uppenbart att han mött en plågsam död under den obarmhärtiga solen. Vad fick honom att ge sig ut ensam till den gudsförgätna platsen? Medan familjen sörjer brottas Nathan med frågetecknen kring Camerons död och mörka hemligheter nystas upp. Om någon tvingat Cameron in i döden är listan över misstänkta på den isolerade farmen inte särskilt lång.

Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande ... En förlorad man nominerad till Svenska deckarakademins pris. Nu har Svenska Deckarakademin avslöjat sina nomineringar för de fem bästa svenska och de fem bästa till svenska översatta kriminalromanerna 2019..

av Jane Harper Klara Lindell Niklas Engdahl (Ljudbok, Ljudbok, Mp3spelare, Ljudbok, CD, mp3) 2019, Svenska, För vuxna De två bröderna Nathan och Bub möts för första gången på månader vid en gammal gravsten mitt ute i den australiska vildmarken. Framför dem ligger den tredje brodern Camerons kropp, ... En förlorad man Jane Harper Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar.

RELATERADE BÖKOR