Hämnden är ljuv

Hämnden är ljuv - Lars Thunell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Thunell
DIMENSIONERA
3,45 MB
FILNAMN
Hämnden är ljuv.pdf
ISBN
9840378376098

BESKRIVNING

En ung kvinna påträffas misshandlad, skändad och död i Dalarna. Polisinspektör Henrietta Rapp vid Falupolisen får det operativa ansvaret. Hon bär på en mörk hemlighet som gör att hon inte skyr några medel i den intensiva jakten på gärningsmannen. Men ondskan har många skepnader och fallet blir alltmer komplext och utvecklas till en smutsig härva av sexuella övergrepp. När sedan rättssystemet sätts ur spel av den högsta polisledningen, upphör alla regler att gälla och kravet på upprättelse växer. Vem vinner kampen? Lars Thunell skriver fartfyllda deckare med den egensinniga polisinspektören Henrietta Rapp i huvudrollen.

Visa mer ... Om jag ska vara helt ärlig så njöt jag av det. Den som myntade uttrycket "hämnden är ljuv" hade mer rätt än vad de flesta tror.

I höstas fick hans pappa, handbollsprofilen Basti Rasmussen, sparken som tränare i IFK Ystad. Hämnden är ljuv Zara Cox (Häftad) Tipsa en vän 59 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR