Det kommer aldrig mer vara du

Det kommer aldrig mer vara du - Anne-Lie Högberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anne-Lie Högberg
DIMENSIONERA
12,24 MB
FILNAMN
Det kommer aldrig mer vara du.pdf
ISBN
1043672094129

BESKRIVNING

Övergiven och med krossat hjärta ska hon ta hand om jobb, barn - och sig själv. Hon tvingas också inse att väninnan inte bara fått Oscar utan även blivit styvmamma till hennes barn.Samtidigt undrar hon vad hon egentligen känner för Martin, Oscars kompis, som allt oftare finns till hands med starka armar och tröst. Som om inte livet är nog komplicerat träffar hon även Tobias på en resa till Kanarieöarna. Agnes märker snart att det inte lätt att gå vidare när det som inte fick hända just gjort det.Det kommer aldrig mer vara du är en relationsroman om att gå stark ur motgångar. Och att skillnaden mellan motvind och medvind kan bero på åt vilket håll man står.Recension från BTJ, Lektör Petra Norman:Författaren skildrar med ett enkelt språk och på ett lättläst sätt svårigheterna med att bli lämnad och kampen för att hitta en ny tillvaro. Här finns igenkänning för dem som blivit lämnade eller genomgått skilsmässor och boken kan kanske inge hopp.

Men jag kan inte det. Jag fyller tjugofyra i sommar och allt jag kan tänka på är att jag aldrig mer kommer vara tjugotre.

Om han inte kan vara med dig så kommer han att lämna dig, men han kommer aldrig att skada dig på något sätt. Pris: 39 kr. E-bok, 2015.

RELATERADE BÖKOR