Tre dagar med Billy (samlingsvolym)

Tre dagar med Billy (samlingsvolym) - Birgitta Stenberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birgitta Stenberg
DIMENSIONERA
3,59 MB
FILNAMN
Tre dagar med Billy (samlingsvolym).pdf
ISBN
6622245389953

BESKRIVNING

I den första boken om Billy hittar han en visselpipa. Det blev startsignalen för de kommande 16 böckerna om killen med den prickiga baskern. I den här samlingsvolymen får vi även följa Billy under två händelserika dagar i skolan och på sommarön, där han får höra talas om MONSTRET. De tre titlarna som ingår i volymen, och som även ges ut i Ekorrserien är: "Billy och visselpipan", "Billy i skolan" och "Billy och monstret".Tips! Läs också den senaste bilderboken om Billy: "Billy på sjukhus".

Billy i skolan. Billy och den mystiska katten.

Tidigare annonser till salu. Kontorsinredning Togs bort 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar 1st Kassasåp brandsäkert Dalstedt H.96cm B.56cm D.52cm ... Pris: 79 kr.

RELATERADE BÖKOR