Självbiografiskt lexikon

Självbiografiskt lexikon - Michel Ekman | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michel Ekman
DIMENSIONERA
8,10 MB
FILNAMN
Självbiografiskt lexikon.pdf
ISBN
7666122702424

BESKRIVNING

Vad håller ihop en familj, vad driver dess medlemmar isär? Vad kan man ta med sig från sin uppväxt, vad måste man befria sig ifrån? Hur får man syn på alla de underförstådda självklarheter som format en? Kan det alls lyckas, och vilka är omkostnaderna? Michel Ekmans Självbiografiskt lexikon handlar om en släkt, en familj och en uppväxt som aldrig tycks ta slut. Tiden är 1960-talet och de därpå följande decennierna, utgångspunkten en harmonisk Helsingforsförort långt från världens vimmel.Självbiografiskt lexikon berättar om en släkt som trots ett osäkert utgångsläge var lyckosam nog att undslippa det europeiska 1900-talets katastrofer. I stället hamnade den i det avsides Helsingfors. I centrum står en familj som ägnar alla sina krafter åt att glömma det förflutna och skapa en självtillräcklig, historielös tillvaro, och en pojke som växer in i en allt starkare beröringsskräck inför omvärlden, och långsamt tar sig ur den igen.

Read reviews from world's largest community for readers. Vad håller ihop en familj, vad driver dess medlemmar isär? Vad kan... Kurs i Självbiografiskt skrivande För dig som vill utveckla ditt självbiografiska skrivande Varje människa är en berättelse.

Michel Ekman Rudan, vanten och gangstern. Essäer om samtida finlandssvensk litteratur (red.

RELATERADE BÖKOR