Om alla katter i världen försvann

Om alla katter i världen försvann - Genki Kawamura | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Genki Kawamura
DIMENSIONERA
12,17 MB
FILNAMN
Om alla katter i världen försvann.pdf
ISBN
4904893633263

BESKRIVNING

Vår berättares dagar är räknade. Han lever ensam med sin katt, har ingen kontakt med sin familj och var helt oförberedd på doktorns diagnos – han har bara har ett par månader kvar att leva. Men, innan han hunnit börja bocka av sin bucketlist dyker djävulen upp med ett erbjudande: i utbyte mot att en av alla saker i världen försvinner får han en extra dag att leva. Det är början på en bisarr vecka ...Hur bedömer man vad som gör livet värt att leva? Hur väljer man vad, av det man verkligen uppskattar, man kan klara sig utan? I förhandlingarna med djävulen spelar vår berättare högt, ända tills han själv – och hans älskade katt – befinner sig på randen till avgrunden ...Om alla katter i världen försvann är en berättelse om förlust och försoning, om en mans resa till insikten om vad som verkligen betyder någonting i livet.Ett måste för alla som älskade En katts resedagbok.

Många katter brändes och torterades under denna tid. Först på 1700-talet, under upplysningstiden, började avskyn mot katter att försvinna.

Om du är yngre än 13, kolla då med en förälder, ... Inte ALLA vita katter men mellan 65 och 85 procent av vita katter som har blå ögon ... Världens största katt.

RELATERADE BÖKOR