Alkemisten

Alkemisten - Paulo Coelho | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
12,72 MB
FILNAMN
Alkemisten.pdf
ISBN
2352400338212

BESKRIVNING

Alkemisten är den magiska historien om Santiago, en andalusisk herdepojke, som följer sin dröm om att finna en av världens dyrbaraste skatter. Från sitt hem i Spanien reser han till marknaderna i Tanger och genom Egyptens öken till ett livsavgörande möte med alkemisten. Historien om de skatter som Santiago finner på sin väg lär oss den viktigaste av alla visdomar: att lyssna till sitt hjärta, att förstå tecknen på livets väg och framför allt att följa sina drömmar. Med mer än 25 miljoner exemplar sålda världen över har Alkemisten redan etablerat sig som en modern klassiker, som översatts till 56 olika språk i 156 olika länder.

Försöker hitta nån halvtimme minst en gång i veckan att sitta här. Spelar lite avslappnande yogamusik, tar en kopp kaffe eller något annat att dricka, läser lite ur en bok eller kollar Pinterest och inspireras, ibland sitter jag bara och andas. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

Boken publicerades 1988, på portugisiska, av ett litet förlag i författarens hemland Brasilien där den fick låga försäljningssiffror. Det var först 1994, när HarperCollins förvärvade ... Alkemisten är den magiska historien om Santiago, en andalusisk herdepojke, som följer sin dröm om att finna en av världens dyrbaraste skatter.

RELATERADE BÖKOR